Kategorier
Bil

En däckpartner är bra att ha

Du kan alltid vända dig till din däckfirma – din däckpartner – om du behöver nåt fixat med däcken. Byte till vinterdäck, nya däck, däckhotell – you name it.

En partner är alltid bra att ha. Någon som finns vid ens sida och som man kan lita på i vått och torrt. Detta gäller självklart för en livspartner – maka eller make – eller för en affärspartner. Men även inom andra områden kan det kännas tryggt att ha en partner. Till och med när det gäller så banala saker som bildäck.

En bra däckfirma fungerar som en däckpartner. Någon som du alltid kan vända dig till när det har med bildäck att göra, eller andra slags däck också förstås, såsom däck till motorcykel eller lastbil. Oavsett vilket så vet du att denne partner inte är mer än ett telefonsamtal bort.

Din däckpartner är bara ett telefonsamtal bort

Är det dags att byta till vinterdäck? Ring din däckpartner. Är det redan tid att byta tillbaka till sommardäck? Ring din däckpartner. Om du är lite bekväm av dig, eller har ont om plats hemma så kan din däckpartner säkert ordna med däckhotell för att förvara de däck du inte behöver för årstiden.

Rätt vad det är så har du kört en massa mil och som ett brev på posten så har däcken slitits i takt med att mätarställningen tickat på. Då kommer självklart din däckpartner att hjälpa dig att välja nya däck till din bil. Och att lägga på dem. Och att ta betalt för det – så är det, men en bra partner är värd sina pengar.