Kategorier
Annat

Glöm inte att boka flyttstädning

Mitt bland packlådor och flyttkartonger och alla förberedelser inför att komma på plats i en ny bostad, finns det ett stressmoment som lätt kan elimineras. Boka in dag för flyttstädning.

Du kommer bara att njuta när nycklarna lämnas över till nästa boende och det är kliniskt rent där du har bott. Ett professionellt städföretag går igenom din bostad i Stockholm från golv till tak och putsar och fejar så att du kan lämna över allt med gott samvete. Glöm bara inte att boka flyttstädning i god tid, så att du får den gjord på önskat datum. Det är många som flyttar i Stockholmstrakten, så det är bra med planering och framförhållning. Sedan kan du tryggt förlita dig på proffsen.

Andra förberedelser också

Det är så mycket vi ska hinna med när vi flyttar, och det är inte bara packning och transport det handlar om. Man ska sätta upp lampor och få igång kyl och frys. Kanske har du haft andra förberedelser också, som att måla eller tapetsera innan det är dags att flytta in. Hur som helst, det är säkert mycket roligare att fixa på det nya stället och lägga sina krafter där. När du anlitar en städfirma för din flyttstädning kan du utnyttja ditt RUT-avdrag för hushållsnära tjänst och slipper då betala en del av arbetskostnaden. Beloppet brukar dras direkt på fakturan. All städning blir gjord på en och samma dag, och sedan är det klart. Det är en fördel att slippa flyttstädningen och kunna koppla av från den.